HILL STREET

En af Danmarks førende webshop indenfor interiør. Alt til boligen – stort udvalg af lamper, stole, porcelæn, glas, puder og meget mere.

Hill Street blev etableret i 2004 af arkitekt Anna Kliim-Hansen, webshoppen kom til i 2006 udfra et ønske om at gøre det muligt for enhver at købe design, uanset den geografiske placering. Vi henter inspiration fra hele verden, tager på messer i Europa og Amerika, shoppen favner både den hyggelig stilart med mange natur materiale til stilarter med den klassiske modernistiske tilgang, design, der bevæger sig på kanter og objekter, der udfordrer beskueren til reflektion og visuel begejstring – humor og design kombineret.
Vi lægger vægt på at finde smukt bæredygtigt design, der tilfører resourcebesparelser i hverdagen, genanvender gedigne materiale i anden funktion end den oprindelig tiltænkte.

Vores showroom ligger på på Bregnerødvej 132, 3460 Birkerød. Her finder du alle vores varer fra webshoppen og her har du mulighed for at se og prøve vores store varesortiment, samt handle og få varerne med hjem straks.