PÅSKE

HillStreet-paaske

Paaskestemning-i-HillStreet

 

PÅSKE – Gæk, gæk, gæk mit navn står med prikker, pas på det ikke stikker

Om lidt er det påske og vi glæder os allerede for påsken er tegn på er tegn på at foråret er på vej. Det kan nærmest føles som om påsken har sin helt egen årstid, måske fordi vi pynter op, holder påske frokost og får besøg af familie og venner.

Dog kan du altid regne med, at det er i foråret, du skal tænke på at gemme æg i haven, klippe gækkebreve til venner og familie og pynte med påskelinjer på spisebordet.

Lad dig inspirere af vores gode ideer til ting, du kan lave selv og med børnene. Skønne ideer til påskebordet, dekoration og hygge

God fornøjelse – du er altid velkommen i vores showroom på Bregnerødvej 132, 3460 Birkerød, hvor vi har dækket fine påskeborde, har klippet fine gækkebreve og pyntet op.

Paaskestemning i HillStreet

GØR DET SELV

Dekorer med æg – vi har forsigtigt slået hul i toppen af æggene og bruger dem som små fine vaser til forårsblomster eller karse. En skøn billig og personlig måde at få den herligste påskestemning.

    Paaskestemning i HillStreet

PÅSKEKAGER

Skal der bages kager til påskebordet, så dekorer dem med skønne påske indslag. Vi har lavet de små fårehoveder af kulørt marcipan fra Odense marcipan, som vi fandt i Panduro hobby. De fine påskeharer har vi lavet af hvid fondant, der fås i de fleste supermarkeder, blomster og detaljer er lavet af kulørt marcipan fra Odense marcipan. Både fondant og marcipanen er super nem af arbejde med, bare du sørger for at den er lun.

Begge kager er lavet med en citrondej og citroncreme, der giver en frisk smag og et modspil til den søde marcipan og fondant.

GÆKKEBREV

”Jeg gik en tur i haven og klø´e mig på maven

da så jeg bag en hæk en lille vintergæk

Mit navn det står med streger

og ikke som det plejer”

 

Det er så hyggeligt at klippe og klistre gækkebrev – det er mindst lige så hyggeligt at modtaget et. Find på dine egne små rim, brug servietter, kageservietter eller bare helt almindeligt papir.

“Gæk du søde lille,
ih, du store milde.
Jeg nu venner gække må,
skriver mange prikker små.
Kan du disse prikker tyde,
vil jeg et påskeæg dig yde.”

 

[rev_slider alias=”EASTER”]