Gør boligen klar til et hyggeligt efterår

Efteraar-i-Hill-Street

Så blev det efterår – det betyder flere hyggelige timer indendørs i ly for kulden og mørket. Man får helt lyst til at opdatere sin indretning, så efterårsaftenerne hjemme i varmen bliver endnu rarere.
Se vores skønne tips til en overkommelig efterårsmakeover for under 500 kroner.

Efteraar-i-Hill-Street

Blødt
Den nemmeste tips til en opdateret bolig er nye tekstiler. Bløde, buttede puder gør for eksempel sofaen, sengen eller stolen i gangen mere hyggelig og behagelig. Samtidig er det en nem måde at bringe efterårets farver i spil og skabe fornyelse
Se hele udvalget af skønne pude her.

Godt grej til køkkenet
Om efteråret er det hyggeligt at bruge tid i køkkenet. Lysten til  at tage på restaurant på denne tid af året er mindre. Forkæl dig selv med lækkerier til køkkenet og borddækningen og få samtidigt fornyet din køkken.
Redskaber som skeer, skærebrætter og opbevaringsdåser er pæne at have stående fremme. Vælger man nogle smukke eksemplarer som f.eks. de lækre skærebrætter og skeer i teaktræ fra Muubs, bliver de både flot blikfang på køkkenbordet og smukke til servering.
Se hele udvalget her.

Cutipol-i-Hill-Street

Bordet
Nyt service kan være det efterårspust, man trænger til. Hyggelige middage med venner og familie bliver bedre med flotte tallerkner, smukke servietter og lækkert bestik.
Find inspiration og se mere her

OiSoiOi-HillStreet

Belysning
Lyset er selvfølgelig vigtigt året rundt, men især når det bliver mørkt udenfor. Køb en flot bordlampe eller standerlampe til at have stående ved siden af sofaen.

Tjek om du har den rigtige pære til dine lamper. Se vores store udvalg her.

Plaider-HillStreet

Varme lammeskind og plaider
Det bliver ikke meget blødere og lunt end lækker plaid eller lammeskind. Du er garanteret et varmt og hyggeligt efterår med et lækkert skind eller plaid slænget over sofaryggen
Find de lune skind og plaider her

CozyLiving-HillStreet

Levende lys
For mig er efteråret lig med hygge i sofaen, uldne tæpper og masser af tændte stearinlys. Det ville være så hyggeligt at tage et varmt bad i skæret af stearinlys? Eller at lave mad med lys på køkkenbordet? Efter min mening gælder ”more is more”. Så længe man altid husker, at puste lysene ud, når man forlader rummet.

varme-drikke

Varme drikke
Lækre varme drikke hører efteråret til og følger naturligt med sofa, levende lys, hygge og familietid.

Vi har et stort udvalg af kander og kopper til hyggestunden – og som noget helt nyt lækker te fra engelske Flamboyant.

Se det hele her