SOMMERBORDET

Hillstreet-sommerpasteller

SOMMERBORDET

Der er ikke længe til de varme aftener på terrassen eller altanen. Få tips og ideer til at dække et hyggeligt sommerbord, som kan danne rammen om skønne sommermåltider i det fri.

Et sommerbord må gerne være lidt afslappet og ikke så stringent i sin opdækning. Forskellige slags tallerkener og glas kan for eksempel skabe en uhøjtidelig stemning.

HSconcept-serviet-linnen-dusty-blue

PASTELFARVER
Sommeren er fyldt med lyse, sarte farver som rosa, lys himmelblå og mintgrøn. Bryd farverne med kontraster som træ, mørk keramik og farvet glas.

Find guldbestikket frem og miks det med rustikke tallerkener, så du blander det elegante og æstetiske look med det rå.

LAD DET BLOMSTRE
Pynt med blomster og krydderurter i  krukker.Brug blomster eller grønt fra haven eller grøftekanter, enten i små vaser eller bare liggende som løst pynt på bordet.

Få naturen på sommerbordet, hvor blomsterne kan sprede gode dufte og skabe en hyggelig stemning

Læg en lille blomst eller strå ved hver opdækning – blæser det, så suppler med en lille sten fra stranden.

Bordet behøver ikke være færdig dækket – stabler af tallerkener og glas hvor gæsterne selv kan tage det de skal bruger, er den perfekte ramme for sommerbordet

PICNIC
En picnic kan også være en form for sommerbord og behøver ikke være lig med plastikkopper og paptallerkener. Tag dit fine porcelæn med ud i det fri – det kan det sagtens holde til.

Et sommerbord behøver ikke nødvendigvis så meget dekoration. Lad maden være dekoration i sig selv og supplér med er par sommerblomster fra haven

GOD FORNØJELSE
Så skulle alt være klart til et skønt sommermåltid

[rev_slider alias=”SOMMERBORDET”]